2016

Open Show 2016

openshow2016

Erkkarikirja

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

 

Eli kaikille halukkaille mahdollisuus tilata perinteinen kuvakirja Erikoisnäyttelyn kaikista koirista arvosteluineen ja sijoituksineen! Laadukkaat kuvat on tänäkin vuonna ottanut Mika Törö, joten jokainen koira on varmasti edustavimmillaan!!

 

Kirjan hinta on pyörinyt siinä 45-50e vuosittain, riippuen siitä kuinka monta kirjaa on tilattu. Postimaksutkin on yleensä saatu hyvin vältettyä ja kirjan on saanut kehän laidoilta tai muusta tibbemäisestä tapahtumasta.

Nyt siis ainutlaatuinen tilaisuus saada tämän vuotisen erkkarin koirat ja tulokset samoissa kansissa!

Tilaukset voi laittaa Heidi Kärkkäiselle sähköpostiin sihteeri@tiibetinterrierit.com. Maksutiedot tulevat tilaajille sähköpostiin siinä vaiheessa kun lopullinen summa on tiedossa.

Tilaa kirja viimeistään 13.5.2016 mennessä

 

 

Aikataulu erikoisnäyttelyyn

Tämän vuoden erikoisnäyttelyymme on ilmoittautunut huikean hieno määrä tiibetinterriereitä, yhteensä 80 kpl! Se on ennätys tällä vuosikymmenellä, joten kiitos kaikille ilmoittautujille!

Aikataulukirje löytyy ajo-ohjeineen ja parkkivinkkeineen osoitteesta: http://www.koiranayttely.org/uploads/2/3/1/2/23128080/aikataulukirje_espoo_er16.pdf . Numerolaput jaetaan paikan päällä.

Showlinkin pihaan mahtuu arviolta noin 25-30 autoa. Mikkelänkallion varrelta olevalta Fromm Pakkaus Oy:ltä on ystävällisesti saatu lupa käyttää heidän parkkipaikkojaan näyttelyn aikaan. Matka näyttelypaikalle on noin 100 m. Kerätään jätökset pois ja käyttäydytään muutoinkin tiibettiläisellä rauhallisuudella, niin voimme ehkä joskus muuloinkin pyytää heidän apuaan.

TERVETULOA!

Kysymykset osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

Jalostustarkastus ja mittaus erikoisnäyttelyssä

Tiibetinterrierit ry järjestää jalostustarkastuksen 20.3.2016 erikoisnäyttelyn yhteydessä Espoossa, Lanttikatu 2. Jalostustarkastuksen jälkeen on mahdollisuus myös viralliseen säkäkorkeuden mittaukseen.

Jalostustarkastuksessa käydään yksityiskohtaisesti läpi koiran rodunomaisuus, rakenne ja käyttäytyminen. Rakenteen tärkeimmät kohdat mitataan ja käyttäytyminen kirjataan.

Tiibetinterriereiden jalostusohjesäännön mukaan jalostukseen käytettävällä koiralla tulee olla joko näyttelyistä laatumaininta erittäin hyvä tai hyväksytty jalostustarkastus. Jalostukseen käytettävien koirien sukujen mahdollisimman laaja käyttö on tärkeää rodun monimuotoisuuden säilyttämiseksi, joten myös näyttelyissä käymättömien koirien saaminen jalostukseen olisi tärkeää. Jalostustarkastuksissa pyritään löytämään tällaisia uusia jalostukseen sopivia yksilöitä.

Jalostustoimikunta kannustaa kaikkia kasvattajia kutsumaan uroskasvattejaan jalostustarkastukseen! Tarkastukseen saavat osallistua kaikki näyttelyissä käymättömät yli 18kk ikäiset tiibetinterrierit. Lyhyeksi leikattu karva ei ole este osallistumiselle ja etukäteisharjoittelua ei tarvita.

Näyttelypaikalla on myös jalostustoimikunnan jäseniä, jotka mielellään kertovat ja neuvovat koirien omistajia jalostuskoirille vaadituista terveystarkastuksista.

Omistaja saa kirjallisen lausunnon koiransa jalostustarkastuksesta.

Jalostustarkastetulle urokselle lomake on myös kivestodistus, jonka SKL hyväksyy näyttelytuloksen puuttuessa.

Jalostustarkastuksen tekee ulkomuototuomari Tuula Plathan.

Ilmoittautumisia otetaan vastaan ennakkoon 15.3.2016 asti osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tervetuloa! Rekisterikirja mukaan! 

Erikoisnäyttely 2016 *OSOITE MUUTTUNUT*

HUOM! ERIKOISNÄYTTELYMME NÄYTTELYPAIKKA ON VAIHTUNUT! NÄYTTELY JÄRJESTETÄÄN SHOWLINKIN KOULUTUSTILASSA, OSOITTEESSA LANTTIKATU 2, ESPOO.

Tiibetinterrierit ry:n jokavuotinen ERIKOISNÄYTTELY

järjestetään 20.3.2016 Showlinkin koulutustilassa osoitteessa Lanttikatu 2, Espoo.

Myös pennut (5-7 kk, 7-alle 9 kk), jälkeläisluokka sekä junior handler-kilpailu.

Arvostelu alkaa kello 10.

Ilmoittautumiset 29.2.2016 mennessä osoitteella TT ER 2016, Sahatie 3, 01650 Vantaa tai internetissä osoitteessa www.koiranayttelyt.com.

Tiedustelut Pawdium, p. 040 148 7780, sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (arkisin 12-18).

Ilm.maksut 30 €, saman om. 2. jne 27€, pennut ja vet. 27€, yli 10-v vet 0€ tilille FI 35 2166 1800 0048 91, viite 4242.

Palkintotuomari Neil Smith, Iso-Britannia.

 

TERVETULOA!

Vuoden tibbekisat 15.1. mennessä!

Vielä ehdit osallistua Vuoden Agility-, Rally-toko- ja Toko-tiibetinterrierikilpailuihin!
Tulokset tulee lähettää osoitteeseen nyyppiksen( a )meininki.net 15.1.2016 mennessä.

Säännöt löydät täältä: http://tiibetinterrierit.com/index.php/tulosporssi/vuoden-rally-toko-tt