Tiibetinterrierit ry:n jäsensihteeri

Jaana Myötyri-Ulmanen
Puh. (040) 591 3050
jasensihteeri @ tiibetinterrierit.comJäsenyys

Tiibetinterrierit ry on perustettu ja rekisteröity v. 1981, mutta tiibetinterrieriharrastajat ovat toimineet yhdessä muiden tiibetiläisten rotujen harrastajien kanssa Suomen Tiibettiläiset ry:n piirissä jo vuodesta 1971 alkaen, jolloin k.o. rotujärjestö perustettiin. Tiibetinterriereillä oli oma alajaosto ja oma jalostustoimikuntansa ja -neuvojansa. Kasvattajia ja harrastajia oli vähän ja luonnollisesti koiramäärätkin olivat vähäisiä.

Yhdistys toimi rotuyhdistyksenä vuoteen 1989 saakka, jolloin siitä tuli rotua harrastava yhdistys. Rotujärjestöksi yhdistys hyväksyttiin v. 1996, jolloin se erosi Suomen Tiibettiläiset ry:stä.

Rotujärjestöllä on oma jalostustoimikunta ja jalostusneuvoja. Se julkaisee vuosikirjaa, joka sisältää mm. rekisteröinnit, tuonnit ja viennit, silmätarkastustulokset, sekä lonkkakuvaus- ja polvitutkimustulokset. Vuosikirjassa julkaistaan myös ajankohtaiset järjestötiedot.

Suomen Tiibettiläiset ry:n lehti lakkautettiin v. 1990, minkä vuoksi Tiibetinterrierit ry perusti oman jäsenlehden, joka alkoi ilmestyä v. 1991 alussa. Lehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa ja kuuluu jäsenetuuksiin.

Järjestössä voi olla paitsi varsinaisia jäseniä, myös perhejäseniä.

Tiibetinterrierit ry:n jäseneksi liittyminen käy seuraavasti:

  • Kirjallinen jäsenlomake lähetetään jäsensihteerille, joka puolestaan toimittaa sen hallituksen kokoukseen hyväksyttäväksi.
  • Jo ilmestyneet Tiibetinterrieri-lehdet pankkisiirron kera toimitetaan aina seuraavan lehtipostituksen yhteydessä (maalis-, kesä-, syys- tai joulukuussa).
  • Uudet jäsenet voivat maksaa jäsenmaksunsa yhdistyksen tilille vasta saatuaan jäsennumeron, joka toimii viitenumerona!
  • Kasvattajat käyttävät omaa viitenumeroaan liittäessään pennunostajat yhdistykseen.

 

Jäsenmaksut 28.2.2016 alkaen

Varsinainen jäsen 28 €
Perhejäsen (ei lehteä) 10 €
Ulkomailla asuvat jäsenet 33 €
Kasvattajan ilmoittama uusi jäsen á 10 €
Attachments:
FileDescriptionFile sizeLast modified
Download this file (jasenlomake_14.pdf)jasenlomake_14.pdf 227 kB%2014-%03-%06 %0:%maalis%+00:00
Download this file (jasenlomake_kasvattajalle_14.pdf)jasenlomake_kasvattajalle_14.pdf 220 kB%2014-%03-%06 %0:%maalis%+00:00